BDSM mentor – Udvikling af dig som submissiv eller dominant

 • Ved du ikke hvor du skal starte i BDSM verdenen?
 • Vil du gerne dominere din partner, men vil ikke gøre vedkommende fortræd?
 • Problemer med usikkerhed og sceneskræk, når du skal dominere?
 • Topper du eller din partner fra bunden?
 • Du ved ikke hvordan du skal sætte legen sammen?
 • Du er gået over din partners grænser – hvad gør du nu?
 • Du har oplevet, at din partner er gået over dine grænser og du føler dig usikker og bange – hvad gør du nu?
 • Du deler ikke seksualitet med din partner, hvordan får I parforholdet til at fungere?

 

Det er bare nogle af de ting jeg, som BDSM mentor, hjælper par og singler med. At have en BDSM mentor er som at have en nær rådgiver og sparringspartner. Jeg har tavshedspligt og ser dine udfordringer, udvikling samt din relation med friske øjne.

 

Jeg arbejder ud fra princippet om, at man både som underkastet og dominant har et fælles ansvar for, at BDSM-sessionen og sexlivet fungerer. Du vil derfor ikke opleve, at jeg tager parti for en rolle i jeres dominans. Tværtimod ser jeg på dynamikken i forholdet og på jer som ligeværdige mennesker.

 

Underkastelsen er noget af det smukkeste, man kan opleve. Ligeså er dominansen forunderlig og fantastisk. Hver er de unikke og skal have lov til at gro og spire.

 

Du kan bruge mine råd både som underkastet og dominant. Jeg har en bred viden  og er selv switch i BDSM. Det vil altså sige, at jeg både dominerer og er underkastet.

Hvorfor have en BDSM mentor?

 

BDSM mentor hjælper dig videre i din udvikling som enten dominant eller underkastet

 

Du ønsker at

 • Udnytte dit fulde potentiale og udvikle dig, så du bliver en selvsikker dominant eller underkastet.
 • Få hjælp af en med den rette viden, så du hurtigt får de redskaber du skal bruge.
 • Få et nyt syn på en problematik, som skal løses.
 • Udvikle dig endnu hurtigere, end du ville gøre på egenhånd.
 • Blive guidet til en god start i BDSM-miljøet.
 • Få hjælp til at udleve en skjult seksuel lyst.
 • Få hjælp til at håndtere en seksuel lyst til BDSM eller fetishisme, som du gemmer på, måske fordi du er flov eller skammer dig

 

Der kan være mange årsager til, at man vælger at få en BDSM mentor. Nogle af dem har jeg listet ovenfor. Du kan også have en helt anden årsag til at du vælger at kontakte mig. Det er helt op til dig og du vil få et ærligt svar på om jeg tror jeg kan hjælpe dig. Er dette ikke tilfældet, har jeg et meget stort netværk af rådgivere, som jeg kan henvise dig til.

 

Hvorfor kræver BDSM-udfordringer en BDSM mentor og ikke en sexolog?

 

Hvem du vælger som din rådgiver og fortrolige er helt op til dig. En sexolog er ofte uddannet i anatomi og forskellige seksualiteter, men fakta er, at BDSM og fetishisme berøres meget lidt på de danske sexologuddannelser. Sexologen vil derfor højest sandsynligt ikke have særlig stor viden indenfor feltet og nogle problematikker, som opstår under BDSM vil være specielle. Det forudgående kendskab til BDSM og fetishisme som seksualitet, vil være en fordel for dig og for jer.

 

Hvordan foregår det, hvis jeg booker en tid?

 

Jeg arbejder over telefonen eller Skype. Når tiden er booket og betalt, vil jeg ringe dig op på den aftale tid. Jeg starter med at lade dig fortælle om problemet og spørger så ind til det.

Booker I mig som par kan I sætte mig på højttaler på telefonen, så jeg kan høre jer begge. Jeg vil spørge den dominante først og så den underkastede og herefter vil jeg søge at bygge bro imellem jer. Nogle gange kan det være en fordel hvis jeg rådgiver jer enkeltvisfør den fælles samtale. På den måde har jeg hørt begge sider af problemet og I har fået mulighed for at bearbejde det individuelt først.

Når selve mentorsessionen er ved sin ende, vil vi opsummere den sammen. Aftaler vi at du efterfølgende skal have en mail med noget materiale eller nogle links, vil du modtage disse så snart jeg har fundet det til dig.

Jeg arbejder ikke hands-on, og jeg ikke har seksuel kontakt med mine klienter. Jeg rådgiver, vejleder og underviser på en sober måde, så alle kan være med. Undervisning foregår med tøj på!

 

Jeg vil booke dig som BDSM mentor – hvordan gør jeg?

 

Jeg glæder mig til at være med til at rykke din udvikling. Du kan sende en email til kontakt@michellecorydon.dk for at aftale en mentorsession. Skriv et par linjer om dit problem og fortæl mig om du ønsker solo- eller par-session.  Mit honorar er på 625 kr. pr. halve time og 937 kr. pr. 45 minutter.

Du har mulighed for at få en gratis afklarende 15 minutters forsamtale, så du kan vurdere om vi har den nødvendige kemi. Send mig også en mail for at aftale tid til denne og jeg vil ringe dig op.


Del på de sociale medier
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

FÅ VEJEN TIL SUCCES MED BDSM GRATIS!

Modtag gratis min anmelderroste SM begynder e-bog i din indbakke. Anbefalet af bl.a. Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

 • Lær om sikkerhed, grænser og form god leg med SM
 • No bullshit e-bog og kursus - ærlig og reel viden og vej til intens BDSM med din partner
 • Arbejdsark, e-bog, lydfil og e-mail kusus med danmarks førende BDSM ekspert til dig
Modtag alt dette + inspiration i din indboks
x