Det siger andre om BDSM mentor Michelle Corydon

Jeg opsøgte Michelle, fordi jeg desperat søgte sadomasochisme rådgivning. Jeg stod i en stor vildrede, om jeg skulle søge en professionel dominant og investere mange penge i det. Jeg var fortvivlet. Efter en samtale med Michelle, føler jeg mig motiveret til at finde en dominant kvinde, der er noget for mig. En kvinde, hvor der ikke er penge imellem. Jeg ved ikke hvor, men det må jeg arbejde med. Jeg har også en vished om, at jeg ikke gentager at søge professionel dominans, når jeg i hjertet ikke ønsker det. Jeg går fra samtalen med ro i sindet og en følelse af fred – og jeg kan anbefale SM telefonrådgivning til andre, der står med dilemmaer omkring dominans.

O.

 

For mit eget vedkommende har Michelle’s SM telefon rådgivning virkelig været GULD værd. Hun har formået at introducere mig for en verden, som mange mener er belagt med tabuer. Jeg har virkeligt fået mange af de svar jeg søgte . Hun virker bestemt til at være meget kompetent i dette felt, da hun er meget seriøs og kender begge roller grundigt uanset om det er den dominerende eller den underkastedes rolle .Med hendes viden føler jeg, at jeg er kommet et skridt videre mod at prøve og se om dette univers nu også er noget for mig. Jeg kan meget klart anbefale alle andre at henvende sig til Michelle, hvis de søger rådgivning indenfor BDSM og SM. Michelle er meget seriøs og jeg føler ikke at man skal holde sig tilbage, selv med spørgsmål man selv føler kan være dumme at stille, da hun virker som en meget erfaren person, til trods for hendes relativt unge alder.
Martin, 40 år

 

Min kone og jeg er kommet tilbage på sporet med vores s/m liv. Vi har prøvet 2 gange før men gik i vasken pga. hverdagen og job fyldte for meget. Jeg blev usikker og frustreret ,( Jeg er den dominerende i forholdet). Efter ca. en pause på 1/2 år, vælger vi at prøve igen. Jeg sendte min kone på en lille ferie hos nogle gode venner,  Det vi havde svært at tale om, i forhold til s/m, klarede vi over Skype. Min kone har det lidt svært at tale om behov og lyster. Vi fik lavet udkast til kontrakt og jeg måtte love min kone at tage en 1:1 samtale med Michelle.

Den samtale har været alle pengene værd. Jeg fik sat så meget på plads. Min Tøzz (kone) er så glad for at jeg nu har ændret min måde at være usikker dominerende til at være en dominerende med en kurs og plan for hvad jeg vil opnå med hende.
Vi har i dag lavet en kontrakt som for første gang ikke er vejledende men som er fuldstændig i forhold til glæderne.

Jeg kan varmt anbefale en 1:1 samtale med Michelle, hvis der ting i dit s/m liv som der kan være vanskeligt at finde svar på.

J

 

For mig er Michelle en ung men top erfaren kvinde. Hendes særlige meritter består af at kunne snakke åbent og forstå de ting, der rør sig i både TOP og BUND, da hun er begge dele. Hun er UNG men indeni er hun gammel. Når undertegnede har haft samtaler med hende i dette regi, er hun åben, forstående og har en masse viden, hun meget gerne deler ud af. Jeg ville klart tale med hende, også om emner der er pinlige for mig at snakke om, da jeg ved at hun altid tager det seriøst og er åbenmindet, for at nå ind til det, der virkelig trykker og så sætte fingeren på lige netop der, hvor det trykker. Jeg kan kun varmt anbefale denne kvinde.
 

Linda Del på de sociale medier
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

FÅ VEJEN TIL SUCCES MED BDSM GRATIS!

Modtag gratis min anmelderroste SM begynder e-bog i din indbakke. Anbefalet af bl.a. Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

  • Lær om sikkerhed, grænser og form god leg med SM
  • No bullshit e-bog og kursus - ærlig og reel viden og vej til intens BDSM med din partner
  • Arbejdsark, e-bog, lydfil og e-mail kusus med danmarks førende BDSM ekspert til dig
Modtag alt dette + inspiration i din indboks
x