Når BDSM sessionen udebliver og pusten ryger af ballonen

 


Seksuelle frustrationer optræder, når pusten ryger af ballonen

 

Det er som en rutsjebanetur. Trangen til at underkaste sig bliver større og større for hver dag. For hver gang næsen bliver sat op efter at nu skal I nyde en hed BDSM session – og rutsjebanen stopper inden den overhovedet kom i gang. Det kan være en farlig cocktail i et parforhold, hvor den ene er underkastet og den anden skal være dominant.

 

Man skal holde hvad man lover. Det har jeg lært fra barns ben. Det er en ting der er meget vigtig i dominans. At holde det man lover.

 

Underkastelsen kan sagtens være en del af din eller din partners personlighed. En større ting som bliver til en længsel og en trang, hvis ikke den bliver stimuleret og udlevet. Du kan sammenligne det lidt med, at du tager arbejdstøjet på. Når du har arbejdstøj på udlever du en mere officiel del af dig selv. Når du kommer hjem, kan det føles godt at smide denne kappe og tage dit ”private” jeg på. Her kommer din seksualitet formodentlig frem.

 

Forestil dig, hvis du var den der blev gejlet op til at der skulle ske noget om lidt. Lidt som et barn morgenen før juleaften. Du har pakken lige foran næsen – men den bliver taget væk. Du føler dig snydt, du trænger og længes. Kan du sætte dig ind i den følelse?

 

Det føles ærlig talt lidt som om at luften fiser af ballonen, når BDSM sessionen så ikke kommer. Resultatet af denne adfærd kan på længere sigt gøre at den underkastede kommer til at

 1. tvivle på jeres relation
 2. tvivle på sit eget værd
 3. blive indebrændt
 4. tvivle på din dominans

Fire ting, der kan være svære at genoprette i et forhold.

 

Når du er dominant arbejder du med din partners psyke. Du bearbejder og former denne. Du har et kæmpe ansvar.

 

Men det er vigtigt lige at slå fast, at I altså begge har lige ansvar for, at rutsjebanen kører hele turen og ikke stopper ude midt på banen. At BDSM sessionen kommer til at eksistere. Jeres relation og fælles leg er vigtig. Det er vigtigt at få identificeret det her problem før det bliver så omfattende, at jeres forhold ikke er til at redde.

 

Når du sammen med din partner skal identificere og finde en løsning på, hvorfor luften fiser af ballonen og jeres leg stopper, før den egentlig er begyndt er det vigtigt at I begge er åbne. I har begge lige ansvar – og lige skyld I, at det ikke fungerer. Lad være med at bebrejde hinanden, men find ud af hvad der skaber problemet.

 

Det kan være en god ide at svare disse spørgsmål

 • Føler du dig usikker?
 • Er det noget i vores relation, som generelt ikke fungerer?
 • Føler du dig tilpas i din rolle?
 • Er der noget du har behov for i din rolle?
 • Har du egentlig lyst til det her?

 

Har du svært ved at snakke med din partner om problemerne eller føler du, at du går rundt med noget, du har behov for at sparre med en anden om? Det kan være en god ting, når der går kludder i en dominans-relation, at have en uvildig til at hjælpe jer med at nå helt til bunds i problematikken. Der kan BDSM-rådgivning måske være noget for jer.

 

Når I har identificeret problemet, skal I finde ud af, hvad I vil gøre ved det. Der skal lægges en strategi. For at problematikkerne hos den underkastede ikke udvikler sig, er det vigtigt at I følger det I har aftalt hele vejen. Ingen svinkeærinder. Ingen gejlen op uden, at sessionen kan gennemføres.

 

Det kan føles uretfærdigt, at ansvaret på den måde bliver lagt over på den dominante. Det gør ansvaret for gennemførelsen, fordi det er tiltroen til den dominante, der skal genoprettes. Tiltroen til, at der ikke bliver ”leget” med den underkastedes psyke og følelser. Særligt kan det føles uretfærdigt, hvis den dominante er ny og den manglende handling skyldes usikkerhed. Er dette tilfældet, skal der arbejdes på usikkerheden, før den dominante er klar til at gennemføre sessionen.

Underkastet med dårligt selvværd efter at være blevet beskyldt for at være årsagen til relationsproblematikkenSom rådgiver har jeg mødt underkastede, der har fået ødelagt en del af deres selvværd og selvtillid, ved at den dominante har lovet og lovet. Da dialogen om problematikken åbnede, startede bebrejdelserne fra den dominante til den underkastede. Fra gang til gang spidsede de til. De gjorde mere og mere ondt på den underkastede, der stille og roligt åd de her spydigheder. Hele skylden blev lagt over på den underkastede, der bebrejdede sig selv mere og mere. Til sidst endte det med at en flig af selvtilliden og selvværdet blev slået af. Og det har konsekvenser for fremtiden.

 

Går jeres dialog i hårdknude, så find en der kan hjælpe jer i stedet for at lade forsvarsmekanismerne få frit løb. Til sidst ender det med at forsvarsmekanismerne bygger så stor en væg imellem jer, at den ikke kan nedbrydes.

Del på de sociale medier
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

FÅ VEJEN TIL SUCCES MED BDSM GRATIS!

Modtag gratis min anmelderroste SM begynder e-bog i din indbakke. Anbefalet af bl.a. Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

 • Lær om sikkerhed, grænser og form god leg med SM
 • No bullshit e-bog og kursus - ærlig og reel viden og vej til intens BDSM med din partner
 • Arbejdsark, e-bog, lydfil og e-mail kusus med danmarks førende BDSM ekspert til dig
Modtag alt dette + inspiration i din indboks
x