Foredrag om BDSM og SM ved erfaren BDSM mentor

Foredrag om BDSM skaber inspiration og viden

 

Et foredrag om BDSM er en god mulighed for dig, der ønsker at blive inspireret og få mere viden om det sorte univers. Du vil få konkret viden leveret med et smil og en åbenhed, som tidligere deltagere siger skaber en tryghed og ro.

Min fornemmeste opgave som foredragsholder og BDSM mentor er at fange dig og dit publikum. At informere, overraske og skabe AHA oplevelser.

BDSM giver mange muligheder for at udleve andre sider af din personlighed samt udvikle din relation til din livspartner. En rejse ind i BDSM universet er både pirrende, intens og selvudviklende. Du vil opleve sider af dig selv og situationer, du måske kun turde fantasere eller drømme om.

Jeg holder BDSM foredrag privat såvel som i firma eller foreningsregi. Jeg har erfaring med at undervise som bestyrer af min online BDSM skole samt ved sexolog uddannelserne rundt om i Danmark.

Emnerne, der gennemgåes i et foredrag om BDSM kan være forskellige og tilpasses netop dine ønsker. Jeg har erfaringer med en bred vifte af problematikker og elementer af BDSM og ønsker du et særligt tilrettelagt foredrag, tilbyder jeg at vi kan tage en snak om dine ønsker, behov og muligheder.

 

Hvilke foredrag kan du booke?

 

Jeg skræddersyer gerne et foredrag til dig eller tilføjer til et eksisterende foredrag mod forudgående aftale.

 

BDSM i tre trin – Den gode vej til succes

Et foredrag der med humor guider dig og dine deltagere igennem de tre essentielle trin, BDSM kan opdeles i. Jeg starter først med at introducere og fortælle grundlæggende om, hvad BDSM er og kan rumme. På halvanden til to timer kommer vi igennem forarbejdet, der skal gøres før BDSM, opsætning af let leg og opfølgning. Tre kernetrin til en sund BDSM leg, som giver både dig og din partner en intens og sensuel oplevelse. Dine deltagere vil få lov til at se resultatet af min rundtur i mit hjem, jeg går på 30 minutter for at finde alt det, jeg kunne forestille mig, man kunne få lyst til at bruge til BDSM og SM. Det gennemgår jeg i foredraget.

Blowjobs, deep throat og gagging i dominans – Udnyt din partners erogene zone

Holdt første gang på Erotic World. Dette mini foredrag er en god indgangsvinkel til dig, som drømmer om at kunne give orale glæder eller til dig, som har problemer med at give blowjobs, gagging eller deep throat. Dominant såvel som underkastet får en værktøjskasse med hjem med viden om anatomi, hvorfor netop det at få noget i munden kan være så skide svært samt hvordan I med dominans kan nå realistiske mål indenfor netop blowjobs, deep throat og gagging.

Hudløst ærligt foredrag, hvor du får historier fra det virkelige liv så du ikke føler dig helt alene og bliver rustet til at tage skridt mod dit mål.

Smerternes univers – Forstå og eksperimenter med smerter

Smerter kan være skræmmende og det kan være svært at forstå, hvorfor smerte kan være så utroligt frækt. Nogle partnere kan stå helt af når sætningen “Skat, jeg vil gerne have en endefuld” bliver bragt på banen, netop fordi, de ikke ønsker at skade den de elsker. Det er helt naturligt. Foredraget “Smerternes Univers” guider dig til viden om anatomi, så du forstår hvorfor smerte føles så utroligt frækt. Du får også Michelles personlige historie om, hvad seksuel, pirrende smerte såsom smæk, stearin og klemmer kan gøre ved kroniske smerter. Til sidst får du viden om medicins indvirkning på legen med smerter og hun guider dig til måder, du sikkert kan indføre erotisk, pirrende smerte i dit sexliv. På en naturlig og fræk måde, hvor dominansen krydrer.

Foredraget er af ca. 45 min – 1 times varighed og indeholder spørgerunde samt indhold fra begynder til advanceret niveau. Erfaren såvel som begynder vil kunne få noget ud af foredraget.

 

Pift dit sexliv op med Fifty Shades sex

En hurtig peptalk, som fylder din indre dominante værktøjskasse med redskaber. Gå derfra og start dit liv som Christian Grey eller en spirrende Domina, der er klar på at indtage den dominante scene. Foredraget giver både den underkastede og dominante viden og det kan være tryghedsskabende for den underkastede at lytte med.

Du vil blive indført i grænser, stop ord, små teknikker til dominans samt en god måde at lave et samspil, hvor du lettere aflæser din partner. Du vil få viden som cirkulerer fra før dominans start, til legen og helt hen til evaluering.

Varighed 30 – 45 min. Begynder niveau.

 

Hjælp – Jeg er kinky og min kæreste ved det ikke – Hvad gør jeg?

En større del af verdens befolkning er kinky. De fleste skammer sig, føler sig unormale og lever et liv under overfladen. Dette interaktive brevkasse-foredrag introducerer dig til et ganske normalt dansk par. Et par, som kunne bestå af hvem som helst i salen. Casen giver udgangspunktet for, hvordan BDSM Mentor Michelle Corydon ville guide, rådgive og løse netop denne problematik. Først får du generel viden om kinks, om det at være kinky og hvordan det kan være at leve et liv, hvor du som person er sprunget ud overfor din partner. Senere bliver deltagerne udfordret igennem en lille udfordring, Michelle medbringer, til at blive aktive i vejen mod at tage springet og sige højt: “Hjælp jeg er kinky – Du ved det ikke – Vil du se min hemmelige fantasi?”. På den måde undgås utroskab, parforholdsbrud og problemer, som giver hjertesorger.

Længde 30 minutter eksl. spørgerunde.

 

Hvordan foregår det, når jeg holder foredrag om BDSM?

 

Når du booker foredraget aftaler vi tid og sted samt emneønsker. Du fortæller mig også, hvis der er noget, jeg særligt skal være opmærksom på, eks. Lyd/video udstyr, presse mm. Depositum overføres enten via mobile pay, bankoverførsel eller jeg sender dig en email med et betalingslink, så du kan betale med kort.

Herefter er dagen booket i min kalender og jeg begynder planlægningen af foredraget. Ønsker du noget særligt, vil jeg begynde at tilrette eller lave det nye foredrag, som vi har aftalt.

Fem hverdage inden foredraget vil jeg gerne vide, hvor mange der deltager på selve dagen. Det er rart, at jeg har en ide om deltagerantal i forhold til eventuelt informationsmateriale, jeg ønsker at uddele.

Jeg møder altid i god tid før aftalen, så vi kan tale om eventuelle ændringer, forhold jeg bør kende osv. Resten af beløbet betales når jeg møder op og du vil få udleveret en slut faktura.

BDSM mentor Michelle Corydon hjælper dig igang med BDSM

 

Under selve foredraget er jeg energisk, smilende og åben. Jeg bruger mine egne erfaringer til at inspirere dine deltagere, så de går fra oplevelsen med en følelse af at være blevet inspireret. Alt efter deltagerantal, er det muligt at stille spørgsmål til mig under foredraget eller efterfølgende når der er spørgerunde. Er det relevant at jeg medbringer rekvisitter, viser og fortæller jeg om dem. Jeg gør en ære i at holde mine foredrag sobre og pæne, så alle kan være med. Det handler ikke om at afskrække dine deltagere men give dem en på opleveren.

 

Hvad koster det?

 

Prisen på et foredrag om BDSM varierer. Faktorer som afstand, deltagerantal og om det skal holdes for private eller erhverv gør, at jeg ikke kan give dig en standard pris.

Jeg kører ud fra Farum og beregner kørsel efter kørt 20 km. Det vil altså sige, at de første 20 km er inkluderet i foredragsprisen og resten skal betales som kørsel.

Kontakt mig for at forespørge om pris og dato, så finder vi en løsning der passer dig. Du kan emaile mig på support@uniquelady.dk eller sende mig en SMS til 22905944. Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Del på de sociale medier
FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

FÅ VEJEN TIL SUCCES MED BDSM GRATIS!

Modtag gratis min anmelderroste SM begynder e-bog i din indbakke. Anbefalet af bl.a. Sexolog og Parterapeut Maj Wismann

  • Lær om sikkerhed, grænser og form god leg med SM
  • No bullshit e-bog og kursus - ærlig og reel viden og vej til intens BDSM med din partner
  • Arbejdsark, e-bog, lydfil og e-mail kusus med danmarks førende BDSM ekspert til dig
Modtag alt dette + inspiration i din indboks
x